Svenska kyrkan Trollhättan

Att vara hembesökare

Känner Du att Du har tid över ibland för en medmänniska? Vi behöver bli fler hembesökare och medhjälpare inom diakonin i Trollhättans församling!

Kyrkans besökstjänstgrupp har funnits länge, och vi får kontakt med många församlingsbor som sitter i sina lägenheter och har svårt att komma ut och vara med i olika sammanhang. Som hembesökare får du utbildning och handledning för uppgiften. Kanske har du lite tid över som du skulle vilja ägna åt en medmänniska?
Vi startar diakonicirklar för intresserade kontinuerligt. Diakonicirkeln omfattar fem samlingar och är inte på något sätt bindande.
Hör av dig till någon av församlingens diakoner eller till Agneta van der Poel tfn 47 29 37.