Foto: Catarina Liljeberg

WWJD – Ungdomskvällar

För dig som är 14–19 år, kom som du är och de gånger du kan och vill.

Vi kör igång torsdag 1 sept!

WWJD står för What Would Jesus Do.

Det är vårt viktigaste motto och det vi vill att vår gemenskap ska präglas av.Varje torsdag kan du räkna med god gemenskap, samtal, fika, biopopcorn, biljard, skateboard i vår miniramp, tv-spel, en andakt och häng i världsklass.

• Sitter du hemma och undrar vad du ska göra?
  • Har du och dina polare svårt att hitta någonstans att vara?
  • Har du tröttnat på att bara vara med folk online?
  • Eller vill du helt enkelt få fler vänner?

Kom och häng med oss istället!

Måste man vara jättekristen för att vara med WWJD?
Absolut inte! Vi tror starkt på, ”Belonging without believing”. Till oss är du välkommen oavsett etnicitet, religion, sexuell läggning eller eller dålig dagsform. Här får du vara den du är.

Vi är en kyrka och vi tror att det finns en Gud som älskar dig precis som du är. Här kommer du att möta människor och ett sammanhang där Gud och tro är naturligt. Du behöver inte dela vår tro men du måste respektera den.

NÄR Torsdagar 18.30–21, det är drop-in så du kan komma när du vill. Vi åker också på några läger om året för den som vill.
VAR Församlingshemmet, Kryptan
KOSTNAD Allt är gratis.

Nyhet! WWJD söndag

Kom och fira gudstjänst tillsammans med oss på söndagar kl 10 i kyrkan. Därefter går vi över till WWJD i Kryptan där vi käkar toast, pratar och hänger i vår mysiga ungdomslokal. Ett skönt söndagshäng helt enkelt!