Ungdomskvällar

för dig som är 13-19 år

Välkommen till WWJD!

Du som är mellan 8an och nåt år efter gymnasiet är varmt välkommen till vår ungdomsverksamhet WWJD.

WWJD står för what would Jesus do, det är våran huvudregel och det vi vill att våran gemenskap ska präglas av.

Här får du finnas med i ett sammanhang  som är format av och med ungdomar. Vi är WWJD tillsammans.

Vi träffas på torsdagarna mellan 18:30 till 21:00 (ungefär).

Varje torsdag kan du räkna med god gemenskap, fika, biopopcorn, biljard, skateboard i vår miniramp, tv-spel, en andakt (typ som en kort mini-gudstjänst), hög musik och häng i världsklass.

Vi åker också på några läger om året för den som vill.

Sitter du hemma och undrar vad du ska göra?
Har du och dina polare svårt att hitta någonstans att vara?
Har du tröttnat på att bara vara med folk online?
Eller vill du helt enkelt få fler vänner?
Kom och häng med oss istället!

Måste man vara jättejättekristen för att vara med WWJD?

Absolut inte! Vi tror starkt på, belonging without believing. Till oss är du välkommen oavsätt etnicitet, religion, sexuellägning eller eller dålig dagsform. Här får du vara den du är.

Vi är en kyrka och vi tror att det finns en Gud som älskar dig precis som du är. Här kommer du att möta människor och ett sammanhang där Gud och tro är naturligt. Du behöver inte dela vår tro men du måste respektera den.

Jag har innebandyträningen och kan inte komma förens 19:30, får jag ändå vara med? Absolut! Kom när du kan.

Behöver jag meddela om jag kommer?
Nej, det går bra att bara dyka.

Kostar den nått? Allt är gratis.

Torsdagar 18:30-21:00
Kryptan, Församlingshemmet