Svalövsbygdens pastorat Besöksadress: Realskolegatan, Forslidsgården, 26821 Svalöv Postadress: Box 23, 26821 Svalöv Telefon:+46(418)667700 E-post till Svalövsbygdens pastorat

Begravning i Svalövsbygdens Pastorat

Begravningsgudstjänster tillhör det som kan vara svårast att vara med på i livet. Trots det är det en nödvändig del av livet, även om vi inte alltid får svar på våra många "varför".
Svenska Kyrkan har ansvaret för begravningsverksamheten både bland medlemmar och icke-medlemmar och i Svalövsbygdens pastorat försöker vi att göra denna svåra stund som en begravning är, till en ljus och minnesvärd gudstjänst.
Om du undrar över något eller vill prata med präst eller någon annan person kan du ringa till pastorsexpeditionen, tel 0418-667700.
Vill du använda bårtäcke vid begravningsgudstjänsten har vi det.