Swish

Nu kan du lämna kollektgåva via Swish i våra kyrkor

Idag är det allt fler som inte bär med sig kontanter men ändå vill vara delaktiga och därför har vi nu gjort det möjligt att lämna kollektgåvor via Swish i din smartphone.

För att kunna swisha din gåva måste du ladda hem appen och även beställa Mobilt BankID från din egen bank. Du kan läsa mer om hur du kommer igång på Swishs egen sida ==>>Kom igång med Swish
Där finns steg för steg-anvisningar hur du går tillväga med länkar till banker och applikationsnedladdning.

I Spånga-Kista församling har vi just nu två nummer för kollekter, men genom att skriva ändamålet i meddelanderutan kan du även använda dem till riktade gåvor. Förutom swishnumret anger du belopp och lämnar ett meddelande om du önskar.

Kollekt i Spånga kyrka
Swishnummer: 123 036 93 89

Kollekt i Kista kyrka
Swishnummer: 123 680 29 79

Swishnummer för andra gåvor och betalningar

Swishnummer: 123 467 39 68

Det här swishnumret går även att använda vid andra tillfällen som t ex kyrkkaffe, LAN, onsdagsträff, secondhand-butik, bokbord, ljusbärare, konserter - fria gåvor, gåva till diakonin.
Använd en av rubrikerna ovan i meddelandefältet.

Deltar du i kyrkkaffe eller annat tillfälle där församlingen bjuder men du ändå önskar bidra med en gåva, skriv gärna tydligt i meddelanderutan vad det gäller.