Foto: Foto: Daniel Claesson /Ikon

Pilgrim Sollentuna

Välkommen att pilgrimsvandra med oss. Vi har kortare och längre vandringar i vår vackra närmiljö. Naturen ger tid för vilan från vardagens bestyr. En vandring kan ge dig ny inspiration till att hantera livet. Tveka inte att höra av dig om du vill följa med.

Sollentuna församling följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Söndag 1/11, kl. 11.30 – 16.00. All Helgons tid, 6 km
Från mörker till ljus
Vi startar vid minneslunden vid Sollentuna kyrka. Pilgrimsvandring i All Helgons tid. Vi börjar med en kort reflektion i minneslunden vid Sollentuna kyrka. Vandrar genom kyrkogården ner mot Norrviken strand. Fortsätter utmed vattnet och mot Edsbergs slott och Edsviken. Vårt mål för dagen är Turebergskyrkans gudstjänst kl 15.00. Ta med matsäck och vatten för dagen. Vi vandrar tillsammans med Danderyd församling
Anmälan senast 30 oktober.

Kontakt och mer information:
Katharina Wolf Erixon, diakon
Tfn 070–781 95 55
E-post katharina.wolferixon@svenskakyrkan.se

Pilgrimsvandra på andra ställen

Pilgrimscenter Stockholm ligger på Tyresö. Om du följer länken hittar du en översikt över kommande vandringar. Pilgrimscenter Stockholm bedriver också caféverksamhet.

Pilgrim Vallentuna har organiserade vandringar och dessutom catering- och konferensverksamhet.