Svenska kyrkan Sollentuna Besöksadress: Sköldvägen 10, 19147 SOLLENTUNA Postadress: BOX 13, 19121 SOLLENTUNA Telefon:+46(8)50551300 E-post till Svenska kyrkan Sollentuna

Präst(ost) till salu på Edsbacka marknad!

Prästen Monika och kyrkoherde Lasse var bland de som sålde prästost på marknaden i söndags för att hjälpa Sollentuna hjälpförening att samla in pengar. På knappt en timme var alla 25 ostar sålda.

Under söndagsens marknad fanns Sollentuna hjälpförening på plats för att sprida information och samla in pengar till hjälpföreningen. Läs om Sollentuna hjälpförening

Bössorna var putsade och bl a tygpåsar såldes, uppsydda av volontärer. Britt-Marie och Aini, två eldsjälar i föreningen, lyckades få ICA att skänka 25 st ostar som snabbt såldes slut på marknaden.

Bra jobbat alla som deltog under söndagen och samlade in 800 kr till behövande i Sollentuna via Sollentuna hjälpförening.