Foto: Ikon

Glad påsk!

Det blir påsk i år också, men kanske på ett annat sätt!

I Södertälje pastorat kommer vi att fira gudstjänster i församlingarnas kyrkor under påsken, men vi följer regeringens beslut om att inte tillåta sammankomster med mer än 50 personer.

• Vi kommer att räkna in antalet besökare vid våra gudstjänster så att vi inte överskrider den tillåtna gränsen.
  • I Kalendern hittar du tider och platser för påskens gudstjänstfirande i pastoratets församlingar.
  • Vi vädjar till dig som tillhör någon riskgrupp att stanna hemma. Det gör vi av omsorg om dig!
  • Stannar du hemma, kan du ändå delta i den gudstjänstfirande gemenskapen, genom att fira din gudstjänst i hemmet.  Du hittar en ordning och agenda för det här.
  • Det finns även möjlighet att titta på påskgudstjänster och andakter som sänds på tv, webb och radio.
    Digitala gudstjänster och evenemang i Svenska kyrkan

Det är viktigt att vi alla följer de direktiv som kommer från regeringen och myndigheter. Vi ber för varandra i våra gudstjänster - var och hur vi än firar dem.