Simrishamns pastorat Besöksadress: Allgatan 7, 27232 Simrishamn Postadress: Box 12, 27221 Simrishamn Telefon:+46(414)412480 E-post till Simrishamns pastorat

Psalmbanken

Här kan du lyssna på psalmer som har fått nya arrangemang , inspirerad från olika musikaliska genrer. Melodi och text är däremot alltid i original. Det är ungdomar från 13-25 år som sjunger på inspelningarna.

Nadja Eriksson , kyrkomusiker i Simrishamns pastorat, står för idé och musikaliska arrangemang samt utveckling av detta projekt.
Vi i Simrishamns pastorat, vill sprida mer kunskap om psalmer och ser gärna att det är ungdomars röster, som ska bära psalmerna mot framtiden!

I psalmen möts det traditionella och det moderna i olika tidsepoker och stilar.​
Det finns plats för genreöverskridande inspiration och lekfulla influenser från olika kulturer.  Man kan höra dialekter och språkbrytningar.

Här möts allt det i kyrkans musik. Kyrkan blir en plats för inkluderande och skapande.
Kort sagt: Mångfald!

Kontakt och mer information. Epost: nadja.eriksson@svenskakyrkan.se