Säsongspersonal sökes till våra kyrkogårdar

Simrishamns församling söker säsongsanställd kyrkogårdspersonal under perioden 1 mars-13 augusti 2021.

ARBETSUPPGIFTER

Som kyrkogårdsarbetare förväntas du utföra alla förekommande arbetsuppgifter med skötsel och underhåll på våra kyrkogårdar. Det innebär bland annat rensning av ogräs, skötsel av gravrabatter, gräsklippning, grästrimning, plantering av vår- och sommarblommor, vår/höststädning, och beskärningsarbeten. I tjänsten ingår viss medverka i gudstjänstverksamheten.

KVALIFIKATIONER

Meriterande om du har någon form av grönyteutbildning eller praktisk erfarenhet inom området. Medlem i svenska Kyrkan. Sökande ska vara fyllda 18 år.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vår arbetsplats präglas av samarbete och respekt. Det är viktigt att du är van vid att arbeta i team och uppskattar teamarbete. Du arbetar strukturerat, självständigt och är noggrann. Då du även kommer i kontakt med besökare på kyrkogården förutsätts du ha ett ödmjukt och respektfullt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vid tillsättningen av denna tjänst. Vi förutsätter att du delar organisationens grundvärderingar.

VÅRA FÖRVÄNTNINGAR

Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats.
Genom lyhördhet, tillit, uppmuntran och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.

OMFATTNING

Heltid under perioden 1 mars till 13 augusti.

ÖVRIGT

Körkortsbehörighet B är ett krav för denna tjänst.

Upplysningar lämnas av arbetsledare Per Hansson som nås på 0414-48 01 10.

SÅ ANSÖKER DU

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till simrishamn.forsamling@svenskakyrkan.se.

Skriv ”Säsongsarbetare” i ämnesraden och på ansökan. Intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag är den 19 februari 2021.

Sommarpersonal sökes till våra kyrkogårdar

Simrishamns församling söker sommarpersonal till begravningsverksamheten under tiden v 25 till 32.

ARBETSUPPGIFTER

Alla förekommande arbetsuppgifter med skötsel och underhåll på våra kyrkogårdar. Bland annat rensning av ogräs, skötsel av gravrabatter, gräsklippning, grästrimning mm.

KVALIFIKATIONER

Goda kunskaper i grönytearbete. Sökande ska vara fyllda 18 år.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vid tillsättningen av dessa tjänster. Vi förutsätter att du delar organisationens grundvärderingar.

OMFATTNING

Heltid mellan vecka 25 och 32.

ÖVRIGT

Körkortsbehörighet B är ett krav för denna tjänst.

Upplysningar lämnas av arbetsledare Per Hansson som nås på 0414-48 01 10.

Vi kommer att tillsätta 4 stycken sommarjobbare (Simrishamn, Sankt Olof/Rörum, och Järrestad/Gladsax) skriv önskad placering.

SÅ ANSÖKER DU

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till simrishamn.forsamling@svenskakyrkan.se.

Skriv ”Sommarjobb” i ämnesraden och på ansökan. Intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag är den 14 maj 2021.