Välkommen till konfirmandsidorna!

Här hittar du information om konfirmand i Svenska kyrkan i Simrishamn, S:t Olof och Rörum

Konfirmationsgrupper finns i Simrishamn terminstid och under sommaren samt i S:t Olof terminstid (under förutsättning att det blir tillräckligt många som anmäler sig).

Välkommen till Svenska kyrkans konfirmand & ungdomsverksamhet i Simrishamn, S:t Olof och Rörum!

Alla aktuell information om konfirmand- och ungdomsverksamheten hittar du på vår facebooksida. Vi ser gärna även dig (både förälder och ungdom/konfirmand där). Vi heter där ”Simrishamns församlings unga”!