Svenska kyrkan i Rom

Kontakt

Svenska kyrkan i Rom Besöksadress: Lukasgården, Via Antonio Bertoloni 1 E, IT-00197 Rom Telefon: +39(06)8080474 E-post till Svenska kyrkan i Rom Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Rom

Vi vill vara en öppen mötesplats för svenskar och övriga nordbor.

SOM SVENSK I ROM har du möjlighet att möta andra svenskar och nordbor. Svenska kyrkan i Rom är en naturlig plats för detta. Vi har många olika aktiviteter och något kan säkert passa dig. Sök i Kalendern eller läs vårt Program för mer information. Annars kan du bara titta in under Öppet hus (se tider nedan) och kanske dricka kaffe eller läsa en tidning. Välkommen!

Öppetskylt
Bild: Linda Mickelsson / IKON

Församlingshemmet S:t Lukasgården har Öppet hus:
Onsdag 11.00 - 17.00
Torsdag 11.00 - 17.00
Välkommen på Morgonreflektion dessa dagar kl. 10.30.

på gång!

Bild: Ill. Susanne Engman

Nu drar höstterminen igång!

Välkommen att vara med i gemenskapen! Hösten bjuder på mycket att välja på. Vi startar med Högmässa på söndag 18/9 kl. 11.15 i S:ta Katarina kapell. Veckan därpå startar Öppet hus på S:t Lukasgården. Barntimmar, Bokcirkel, Ung i Rom med mera börjar också. För mer information se i Kalendern.

Läs mer om Ung i Rom, höststart

Aktuellt från Svenska kyrkan i Rom