Vuxen

Välkommen till samtal och gemenskap

Alpha Furulund

En kurs om kristen tro. Mat, föredrag och samtal i mindre grupp.

Alpha Öjersjö

En kurs om kristen tro. Mat, föredrag och samtal i mindre grupp. Ny grupp startar 26 september i Öjersjökyrkan, hösten 2024!

Vad tror du?

En undervisningsserie om kristen tro - för unga män, 18-30 år

Caféer i sommar

Välkommen till Partille församlingshem och Ansgarskyrkan!

Någon toppar sin skål soppa med lite örter.

Ansgarscaféet

Välkommen till Ansgarskyrkan på sopplunch med mera - torsdagar kl.11.30-13.30, start 22 augusti

Torsdagsträffen

Vi ses i Partille församlingshem, torsdagar kl.13-15 med start 5 september.

Kyrkans bänk på Allum

Här finns någon att prata med - om smått och stort! Tisdagar kl.12-14, hela året.

Stilla dag i Ansgarskyrkan

En retreatdag då du får dra dig tillbaka, vara i vila och tystnad, tillsammans med andra.

Stilla dag i Jonsered

Välkommen till en dagsretreat i Jonsereds kyrka och församlingshem, lördagen den 21 september

Bibelstudiegrupp

Vi läser Bibeln tillsammans. Vad står det egentligen? Vad betyder det för oss?

Bibelstudier med Eskil Hofverberg

Välkommen hösten 2024, tre tisdagar kl.14 i Öjersjö församlingshem: 17 sep • 15 okt • 12 nov

Lectio Divina

Vi läser kommande söndags evangelietext och samtalar, med start den 1 februari.

Kvinnor i Bibeln

Vi lär känna några av kvinnorna i Bibeln i en samtals- och studiegrupp, i Partille församlingshem.

Kvinnofrukost i Öjersjö

Välkommen på kvinnofrukost i Öjersjö! Ett tillfälle att sitta ner tillsammans, med goda samtal över kaffekopparna.

Herrfrukost i Ansgarskyrkan

Några lördagsförmiddagar träffas herrar för att äta frukost och tala om ämnen som berör.

Vips -en grupp för vuxna med funktionsvariation

Vi ses i Ansgarskyrkan en torsdag i månaden

Litteraturcirkel

Vi läser och samtalar under sakkunnig ledning

Öva svenska i vårt språkcafé!

Learning Swedish? Here´s a chance to practice your Swedish! För dig som vill öva att prata svenska.

Leva vidare

En samtalsgrupp för dig som mist maka/make eller sambo.

Kvällsbön • Bibelsamtal

Kvällsbön i Taizéton och samtal kring en bibeltext, fyra onsdagar i Ansgarskyrkan hösten 2024.

Kan man bli vän med döden?

Hur tar vi hand om själen och våra tankar om livets mening - när vi ställs inför döden?

Öppen kyrka i Partille

Behöver du en paus mitt i din stressiga dag? Eller bara andas ut en stund? Välkommen in på tisdagar kl.11-13, med start den 3 september i höst.

Syförening - arbetskrets i Partille

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Internationella gruppen

Vill du vara med i internationella gruppen? En möjlighet att träffas och värna om internationellt arbete.

Om bön och förbön i Bibeln

Välkommen med på en resa genom Bibelns berättelser om bön och förbön. Paus våren 2024.

Djupare

Några onsdagskvällar i Ansgarskyrkan - vilka källor kan vi ösa ur för att möta vår tids frågor? Hur skapas inre motståndskraft?

Tre personer sätter ner tända ljus i en ljusbärare.

Vuxenkonfirmation eller -dop?

Blev konfirmationen aldrig av i tonåren? Eller skulle du vilja döpas som vuxen?

Trösteslinga

En promenad på Kvastekulla griftegård med ord längs vägen

Ett led människor går på en stig bland lövträd.

Vandra i Sverige – gå en pilgrimsvandring

I Sverige finns över 40 pilgrimsleder. Du kan vandra själv eller tillsammans med andra. På en pilgrimsvandring vårdar du både kropp och själ.