Litteraturcirkel

Vi läser och samtalar under sakkunnig ledning

Välkommen till Litteraturcirkeln! Gruppen har funnits i över 26 år, och så många som 62 författare har man stiftat bekantskap med. Just nu - oktober 2019, ligger Margaret Atwoods ”Alias Grace” vid läsfåtöljerna.
Vad är då bäst med cirkeln? ”Att få dela med sig av läsupplevelsen och att få nya infallsvinklar på det jag läst” säger en deltagare, men också att samtalen letar sig vidare kring livets både fina och svåra sidor.

• Varannan onsdag (jämna veckor) kl.18.30-20.30
i Sävedalens församlingshem.
Hösten 2019 │Start 4 september

Gamla och nya deltagare hälsas hjärtligt välkomna!

Karin Ledwon, bibliotekarie  │ 031-26 87 17

Sävedalens församlingshem