Öva svenska i vårt språkcafé!

Learning Swedish? Here´s a chance to practice your Swedish! För dig som vill öva att prata svenska.

SFI/SAS students, as well as any others who are interested, are welcome to join us.  We begin with coffee and then divide into smaller groups for conversation. No charge.
This year there will be certain restrictions due to Covid-19; smaller groups, no children, more walking outdoors etc. Bring warm clothes! We have a limited number of helpers this year. Many of them are elderly - please take care. If you feel ill - please stay at home and revisit us later.

Saturdays

Lördagar kl.11-13
Hösten 2021│18 sep • 2 okt • 16 okt • 30 okt • 13 nov • 27 nov • 11 dec.
i Partille församlingshem, Gamla Kronvägen 36 , Partille

Vi erbjuder dig inom SFI/SAS och även andra intresserade att delta.
Vi fikar i små grupper och pratar svenska. Tanken är att du skall få god träning i att prata svenska i dessa grupper som leds av medhjälpare från Svenska Kyrkan. Vi ser fram emot att få träffa dig! Ingen kostnad. Välkommen!
På grund av Covid-19 har vi i höst mindre och färre grupper, ingen barnverksamhet och fler utomhuspromenader. Kom gärna varmt klädd! Stanna hemma om du är sjuk så är du välkommen tillbaka när du är frisk.

Vill du hjälpa till med språkcaféet?

Kontakta Annicka Plos så får du mer information.
Alla nya intresserade är välkomna. Vi vill gärna berätta något om hur vi lägger upp våra möten, om vårt förhållningssätt och den värdegrund som styr vårt bemötande.

diakon Annicka Plos
031-340 42 44 │E-post • annicka.plos@svenskakyrkan.se

Partille församlingshem

Partille församlingshem│Titta runt i lokalen