Öva svenska i vårt språkcafé!

Learning Swedish? Here´s a chance to practice your Swedish! För dig som vill öva att prata svenska. PAUS tills vidare.

All SFI/SAS students, as well as any others who are interested, are welcome to join us. You are free to attend as regularly as it suits you. We begin with coffee together and then divide into smaller groups for conversation. We can also offer help with homework. No notification is necessary. No charge.

Saturdays

Lördagar 11.00-13.30
Vi hoppas kunna starta hösten 2020:
29 aug • 12 sep • 26 sep • 10 okt • 24 okt • 7 nov • 21 nov • 5 dec
i Partille församlingshem, Gamla Kronvägen 36 , Partille

Vi erbjuder alla inom SFI/SAS och även andra intresserade att delta.
Du är välkommen alla tillfällen eller de gånger du kan! Vi fikar och sitter i små grupper och pratar svenska. Tanken är att du skall få god träning i att prata svenska i dessa grupper som leds av medhjälpare från Svenska Kyrkan. Du kan också få hjälp med läxor. Vi är femton svensktalande som ser fram emot att få träffa dig! Ingen anmälan behövs! Ingen kostnad! Välkommen!

Vill du hjälpa till med språkcaféet?

Kontakta Någon av oss nedan, så får du mer information.
Alla nya intresserade är välkomna. Vi vill gärna berätta något om hur vi lägger upp våra möten, om vårt förhållningssätt och den värdegrund som styr vårt bemötande.

diakon Annicka Plos
031-340 42 44 │E-post • annicka.plos@svenskakyrkan.se

Eric Romell, volontär
0735 - 66 85 83 E-post • hojjam@gmail.com