i Svenska kyrkan i Partille

• Jobbannonsering

Vi har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring.
Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om Svenska kyrkan i Partille

Partille ligger öster om Göteborg. I Partille bor närmre 38 000 personer, och av dem är drygt 21 000 medlemmar i Svenska kyrkan. Svenska kyrkan i Partille består av tre församlingar som tillsammans bildar Partille pastorat, vilket omfattar hela Partille kommun.

Partille församling │Partille kyrka och Jonsereds kyrka
Furulunds församling │Furulundskyrkan och Öjersjökyrkan
Sävedalens församling │Sävedalens kyrka och Ansgarskyrkan

Fler lediga tjänster

Här kan du läsa mer om lediga tjänster i Svenska kyrkan - i Sverige och utomlands.