Sytråd för handarbete

Mötesplatser i Mo

Gemenskap är inte långt borta. Tillsammans hjälps vi åt att ses i en trygg och säker miljö. Genom olika grupper och mötesplatser underlättas social gemenskap där vi möts och knyter kontakter.

Kanske vill du engagera dig i Svenska kyrkans arbete, du är välkommen, här finns uppgifter som passar alla.

Vill du vara med i kyrkans väntjänst? Vill du besöka någon som känner sig ensam, följa med på en promenad eller göra sällskap till kyrkan. Eller vill du ha ett hembesök. Hör av dig!

Tisdagsgruppen i mo och gottne

Träffas i Mo församlingshem 9:30–11:30 varje vecka.
Vi handarbetar, pysslar, pratar och fikar.
Ansvarig för tisdagsgruppen i Mo: Susanne Olofsson tel 070-290 11 76.
Ansvarig för tisdagsgruppen i Gottne: Evy Jonsson tel 070-215 88 65.

MATRUTAN

Gemenskap över en lunch, ingen anmälan krävs.
Tisdagarna 15/3 och 26/4 kl. 12.00 i Mo församlingshem.

TÄND HOPP, TÄND LJUS
Välkommen till församlingshemmet kl. 18:00 för en stund av enkelhet, stillhet och närvaro. Tisdagarna 22/2 och 22/3.

Kakbuffén

Till förmån för Act Svenska kyrkan fastekampanj . Lördag kl. 13.00. Kom och låt dig väl smaka.

Vårcafé

Jonas Öberg och Mokören. Fika och andakt. Till förmån för Act Svenska kyrkan. Torsdag 28/4 kl.18.30 i Mo församlingshem.

Vi annonserar våra aktiviteter i Tidningen 7.

Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och reserverar oss för förändringar som kan uppstå med anledning av pandemin.