Leksaker från ett barnkök

Barn och unga i Mo

Liten och Stor

Liten och Stor är en mötesplats för föräldrar med barn i åldern 0-4 år. Vi umgås, pysslar och leker. I samlingen sjunger vi olika sånger och läser ramsor och hör på en berättelse ur Barnens Bibel. Vi träffas i Mo församlingshem måndagar 09:30-11:30. Vi avslutar med att fika (pris 30 kr) eller äta den medhavda lunchen tillsammans.
Ledare: Samuel Söderberg

Miniorer för åk F-3

Träffas varje tisdagseftermiddag mellan kl 13:30-15:30 på församlingshemmet i Mo. Kyrkans personal hämtar barnen från skolan när de slutat och följer sedan de barn som ska tillbaka på fritids efter gruppens slut. Vi gör många olika saker på Miniorerna. Vi börjar varje gång med att äta mellanmål, sedan gör vi någon aktivitet tillsammans (t ex baka, pyssla, se film, leka ute eller inne). Vi avslutar varje gång med en andakt.
Ledare: Samuel Söderberg och Linnéa Irwin

Juniorer för åk 4-6

Träffas varje torsdagseftermiddag mellan kl 13:30-16:00 på församlingshemmet i Mo. Vi börjar med att äta mellanmål och därefter gör vi olika saker, bl a tårttävling, pyssla, åker på utflykt. Vi avslutar varje gång med en andakt.
Ledare: Samuel Söderberg och Linnéa Irwin

BARNKÖREN GOSPELKIDS för åk fsk-6

Barnkör har övning torsdagar 18:00–18:45 i Mo församlingshem.
Ledare: Marie Hörnell

KOMPISARNA ÅK 7 OCH ÄLDRE

Svenska kyrkans unga ”Kompisarna”.
Mat och prat om livet och Gud.
Ledare:  Linnéa Irwin

vi finns på instagram