Boka dop

Vill du boka dop i en av Nyköpings församlings kyrkor? Då kan du antingen preliminärboka här på webben, ringa eller eposta vår församlings expedition.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID FÖR DOP DIREKT HÄR PÅ WEBBEN

• Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Syns det inga tider på ett visst datum så beror det på att doptiderna redan är bokade.
  • Via webben går det att boka tid för dop senast 20 dagar innan doptillfället. Vill du ha en tidigare tid? Kontakta församlingens expedition så försöker vi tillgodose önskemålet.
  • Det finns möjlighet att låna lokal för dopkalas. Ange önskemål under ”Övriga önskemål”.
  • Det finns möjlighet att låna dopdräkt för små barn. Klicka i ”Ja tack” under ”Tilläggsförfrågningar”.
  • När din bokningsförfrågan skickats till oss gör vi en avstämning innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse.
  • Efter att du har fått din bekräftelse kommer din doppräst kontakta dig för ett dopsamtal där ni går igenom hur en dopgudstjänst går till och om ni har några särskilda önskemål inför dopet.

Vid frågor kontakta oss på församlingens expedition.

Kontakta församlingsexpeditionen

E-post: nykoping.pastorsexp@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Kyrkans hus, Västra Storgatan 33, Nyköping
Besökstider: Måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 10-12, 13-15, onsdag klockan 13-15. Sommartid: 1 juni-21 augusti har expeditionen öppet måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 10-12, onsdag klockan 13-15.