Foto: Peter Engström

Norrala-Trönö församling

Välkommen till Norrala-Trönö församling!

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter.

Gudstjänster i våra kyrkor

Gudstjänst med skivor till kaffet. Staffan Öberg spelar skivor och berättar om musiken vid kyrkkaffet. Vågbrokyrkan kl 11.00

Grönsakssoppa i vit skål

Soppa med musik

I vår blir det två tillfällen att äta soppa i Vågbrokyrkan! Den 8:e och 29 februari kl 12.00.

Earth hour

Den här kvällen släcker vi lamporna för att ta hand om den jord vi fått. Vågbrokyrkans gospelkör sjunger, Dennis spelar trombon, vi ber en bön för vår jord och planterar ett frö. Allt i skenet av levande ljus! Norrala kyrka den 23:e mars kl 19.00

Våra grupper

Berättareftermiddag, minnenas sånger, onsdagsgruppen, kyrkokör eller miniorer? Säkert finns en grupp som passar dig! Välkommen!

Kom och sjung gospel!

Nu sjunger vi gospel i Vågbrokyrkan igen! Kom och var med och sjung! Start 4:e februari kl 17.30. Välkommen!

Pilgrimscentret. Ett rött trähus från 1800-talet.

Norrala-Trönö församlings Pilgrimscenter

Välkommen till Norrala-Trönö församlings pilgrimscenter! Härifrån kan du vandra, på egen hand eller i grupp, ut mot Skärså eller mot Trönö kyrka. Vi har även ett vandrarhem med åtta platser.

Vigsel

Här kan du att enkelt boka vigsel!

En ängel av trä med en stjärna i sin hand.

Dop

Dopfest! 12:e maj kl 11.00 i Trönö kyrka. Alla barn som inte hämtat hem sina dopänglar är välkomna till en samling i kyrkan och därefter blir det fika i församlingshemmet.

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva

Webbkarta över kyrkogårdarna

https://webbkarta.agrando.se/

Swish

Nu kan du swisha en gåva till församlingens arbete

nr 123 654 88 53

Märk med "gåva"

Tack!

Vi samarbetar med Sensus!