Prenumerera på INTRYCK

Vill du prenumerera på församlingens magasin?

INTRYCK är ett magasin som möter människan i dess vardag, lyfter olika tro och livsfrågor men även är en viktig knutpunkt för svenskar i Norge.

Magasinet utkommer 4 gånger per år och sänds gratis till alla bekräftade medlemmar i Norge.

Är du inte medlem men skulle vilja prenumerera på magasinet?
Om du vill ha magasinet till din mail som pdf är detta gratis. Sänd ett mail med dina kontaktuppgifter till oslo@svenskakyrkan.se

Om du däremot skulle vilja få den i posten kostar det 200kr/år. Fyll då i nedanför formulär. Du kan betala till kontonummer 9046 05 05711 eller via VIPPS 10527.
Märk betalningen med  PRENUMERATION följt av ditt namn och adress.

Skulle du vilja bli stödmedlem för Svenska kyrkan i Norge?
Läs mer här.

Jag önskar prenumerera på INTRYCK för 200NOK/år