Öppen förskola i Mikaelskyrkan utanför Boden. Här får föräldrarlediga komma med sina barn och leka, pyssla och sjunga samt fika.

Öppen förskola i Bodafors

För föräldrar med barn 0-6 år som vill träffas och ha kul tillsammans.

OBS!! Pga pågående Covis-19-pandemi och olika restriktioner kring detta är vår verksamhet för närvarande vilande. Vi återkommer när verksamheten öppnar igen. Detta kan ändras med kort varsel, vilket kan ske med kort varsel.

* * *

Barn som är mellan 0-6 år är välkomna tillsammans med dig som vuxen och man behöver inte ansöka om plats!

Barnen kan leka med andra barn och du som vuxen kan umgås med andra vuxna! Vi har en mysig stund där vi sjunger, leker, pysslar, fikar och gör andra roliga saker tillsammans! Vi träffas i Bodafors församlingshem, varnanna måndag, jämna veckor, klockan 10.00-12.00.

Vid frågor och funderingar,
hör gärna av dig till Carina Jansson tel. 0380-777 39
eller via sms 070-630 09 28.