Other languages with Google Translate

Nässjö pastorat Besöks- och postadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Dagledigträffar i Malmbäck

Andakt, kaffeservering och underhållning för dig som är dagledig på torsdagseftermiddagarna.

Svenska kyrkan i Malmbäck och Klockargårdskyrkan i samarbete med studieförbundet Bilda inbjuder till:

Dagledigträffar i Malmbäck

Under hösten träffas vi torsdagar kl. 14.30 i församlingshemmet i Malmbäck. Andakt, kaffeservering och underhållning för dig som är dagledig på torsdagseftermiddagarna i Malmbäck.

Program hösten 2018:

• 30/8 - "Musik genom tiderna" med Markus Kroon och Göran Daniielsson
  • 27/9 - Sång & musik med Tomas och Anita Granat
  • 25/10 - Stråkgruppen Oktaven underhåller
  • 29/11 - "Att hålla ljuset, fast det är mörkt omkring". Göran Gusatvsson berättar om sonen Johans långa fångenskap i Mali.

Välkomna!