Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Blanketter för gravsättning

Här hittar du våra blanketter för gravsättning:

Innan du hämtar dessa blanketter skall gravsättning bokas. Det görs via Nacka församlings expedition/bokningen på telefon 08-546 06 100.

Vid gravsättning måste ett beställningsformulär fyllas i. Det krävs också ett gravsättningsintyg som fås från skattemyndigheten. Om gravrätten innehas av annan än den avlidne eller beställaren skall ett medgivande om gravsättning i graven göras.
Vid gravsättning i  minneslund skall alltid ett medgivande  bifogas.
Beställningsformuläret och "Anmälan om gravrättsinnehavare" finns i två format: PDF eller WORD-mall. Fördelen med Wordmall är att du kan e-posta blanketterna efter att du matat in de uppgifter som krävs. Medgivande gravsättning i grav och Minneslund skall signeras och måste faxas eller postas som original.
I PDF format:

Ladda ner Beställningsformulär (kyf) >>