Telefonikon, kartikon och e-postikon
Foto: shutterstock.com

Kontakta Heliga Trefaldighetskyrkan

Här hittar du telefonnummer och e-post till anställda och förtroendevalda i Heliga Trefaldighetskyrkan, kontaktuppgifter för att boka dop, bröllop och begravning samt fakturaadress.

kontakta Heliga trefaldighetskyrkan

Telefon

040-27 92 14. Telefontid:måndag, tisdag, torsdag kl. 10–14, onsdag kl. 11–15,  fredag kl. 10–12.

Bokning av dop, bröllop och begravning

040-27 90 01. Telefontid helgfria vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30. Dop kan också preliminärbokas via vår webbtjänst Boka dop på nätet.

heligatrefaldighet.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Eriksfältsgatan 1, Malmö (länk till Google Maps).

Öppettider

Kyrkan är öppen vardagar kl. 9–16 och helger kl. 9–14 samt i samband med gudstjänst.

Heliga Trefaldighetskyrkan, Malmö

Kyrkogårdsförvaltningen

För frågor om begravning, kyrkogårdar och gravskick, kontakta Kyrkogårdsförvaltningen.

Växel

040-27 92 00. Telefon- och besökstid måndag till fredag kl. 10–12 och 13–15.

kyrkogardsforvaltning.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Östra kyrkogården. För gångtrafikanter eller bussresenärer: Sallerupsvägen 151, hållplats Kyrkogården (länk till Google Maps). För infart med bil: Scheelegatan 38 D (länk till Google Maps).

Webbplats

www.malmokyrkogard.se

Personal i Heliga Trefaldighetskyrkan

Personerna är listade i bokstavsordning efter efternamn. I sökrutan nedan kan du söka på namn och befattning, till exempel präst eller diakon.