Telefonikon, kartikon och e-postikon
Foto: shutterstock.com

Kontakta Heliga Trefaldighetskyrkan

Här hittar du telefonnummer och e-post till anställda och förtroendevalda i Heliga Trefaldighetskyrkan, kontaktuppgifter för att boka dop, bröllop och begravning samt fakturaadress.

kontakta Heliga trefaldighetskyrkan

Telefon

040-27 92 14. Telefontid:måndag, tisdag, torsdag kl. 10–14, onsdag kl. 11–15,  fredag kl. 10–12.

Bokning av dop, bröllop och begravning

040-27 90 01. Telefontid helgfria vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30. Dop kan också preliminärbokas via vår webbtjänst Boka dop på nätet.

heligatrefaldighet.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Eriksfältsgatan 1, Malmö (länk till Google Maps).

Öppettider

Under tiden fram till 5 september är kyrkan öppen söndagar kl. 10-13, måndagar - onsdagar kl. 9-15.30 och lördagar i samband med gudstjänst.

Kyrkan är öppen vardagar kl. 9–16 och helger kl. 9–14 samt i samband med gudstjänst.

Heliga Trefaldighetskyrkan, Malmö

Kyrkogårdsförvaltningen

För frågor om begravning, kyrkogårdar och gravskick, kontakta Kyrkogårdsförvaltningen.

Växel

040-27 92 00. Telefontid måndag-fredag kl. 10-12 och 13-15.
Från 1 november 2021: besökstid tisdag samt torsdag kl. 10-12.

kyrkogardsforvaltning.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Östra kyrkogården. För gångtrafikanter eller bussresenärer: Sallerupsvägen 151, hållplats Kyrkogården (länk till Google Maps). För infart med bil: Scheelegatan 38 D (länk till Google Maps).

Webbplats

www.svenskakyrkan.se/malmokyrkogard

Personal i Heliga Trefaldighetskyrkan

Personerna är listade i bokstavsordning efter efternamn. I sökrutan nedan kan du söka på namn och befattning, till exempel präst eller diakon.

Kontakta förtroendevalda i Heliga trefaldighetskyrkan

Här hittar du kontaktuppgifter till förtroendevalda i Heliga trefaldighetskyrkan samt ordförande i Fosie församlingsråd där Heliga trefaldighetskyrkan ingår.

Någon knappar på sin mobiltelefon.

Kontakta Svenska kyrkan Malmö

Välkommen att kontakta Svenska kyrkan Malmö. För frågor om verksamheten eller för samtal med präst eller diakon, ring växeln på 040-27 90 00 vardagar kl. 9–15.30 eller direkt till en lokal kyrka. För frågor om dop, bröllop, begravning eller medlemskap, ring pastorsexpeditionen på 040-27 90 01 vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30.

Svenska sedlar

Fakturaadress

Du som ska skicka en faktura till Svenska kyrkan Malmö hittar organisationsnummer, fakturaadress och bankgironummer här.