Telefonikon, kartikon och e-postikon
Foto: shutterstock.com

Kontakta Fosie kyrka

Här hittar du telefonnummer och e-post till anställda och förtroendevalda i Fosie kyrka, kontaktuppgifter för att boka dop, bröllop och begravning samt fakturaadress.

kontakta Fosie kyrka och församlingsgård

040-27 92 80. Telefontid måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 10–12.

Bokning av dop, bröllop och begravning

040-27 90 01. Telefontid helgfria vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30. Dop kan också preliminärbokas via vår webbtjänst Boka dop på nätet.

fosie.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Fosie kyrka Lindängsvägen 4, Malmö (länk till Google Maps).
Fosie församlingsgård, Lindängsvägen 2, Malmö (länk till Google Maps).

Öppettider

Församlingsgården är öppen måndag, tisdag, torsdag, fredag kl. 10–15. Fosie kyrka är öppen varje dag kl. 9-15.

facebook.com/fosiekyrka

Kyrkogårdsförvaltningen

För frågor om begravning, kyrkogårdar och gravskick, kontakta Kyrkogårdsförvaltningen.

Växel

040-27 92 00. Telefon- och besökstid måndag till fredag kl. 10–12 och 13–15.

kyrkogardsforvaltning.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Östra kyrkogården. För gångtrafikanter eller bussresenärer: Sallerupsvägen 151, hållplats Kyrkogården (länk till Google Maps). För infart med bil: Scheelegatan 38 D (länk till Google Maps).

Webbplats

www.malmokyrkogard.se

Personal i Fosie kyrka

Personerna är listade i bokstavsordning efter efternamn. I sökrutan nedan kan du söka på namn och befattning, till exempel präst eller diakon.