Lillkyrkan

Lillkyrkan, som invigdes 1973 är byggd av putsat tegel och trä och är sammanbyggt med församlingshem. Kyrksalen och församlingshemmets samlingssal är avskild med en vikvägg för att enkelt kunna öka utrymmet vid behov. Församlingshemmet har lokaler för samtal och gemenskap för barn, ungdom och vuxna.

Ni församlingsbor har möjlighet att hyra församlingshemmet för föreningsmöten, konferenser etc.

Ni har möjlighet att beställa förtäring vid dessa sammankomster: kaffe med smörgås eller fikabröd, lunch eller smörgåstårta.

HÄR hittar du Ludvika församlings meny

Telefon Lillkyrkan: 0240- 66 90 50

Adress: Hällvägen 11, 771 40 Ludvika