FÖRSAMLINGSHEM

I Ludvika församling finns 2 församlingshem. Vid Lillkyrkan finns ett församlingshem och vid Ludvika Ulrika kyrka finns Församlingsgården, där det andra församlingshemmet ligger.

Ni församlingsbor har möjlighet att hyra församlingshemmen för föreningsmöten, konferencer, etc. I samband med dessa sammankomster kan förtäring beställas: Kaffe med smörgås, fikabröd, eller lunch.

Vid bokning av minnesstunder hos oss finns en särskild meny.  Tryck HÄR för att läsa mer

För bokning eller mer information kontakta respektive församlingshem:

Lillkyrkan, Hällvägen 1,  telefon: 0240-66 90 50

Församlingsgården: Faluvägen 1, telefon:  0240-66 90 30