Diakonal gemenskap Ljungby

Diakonal gemenskap är en öppen grupp för dig som vill uppleva en stunds gemenskap kring ett givet program.

När vi möts delar vi mycket: glädje och sorg, vardagsliv och gyllne ögonblick. I Diakonal gemenskap träffas vi på onsdagar i församlingshemmet mellan kl 14.00-16.00. Programpunkterna varierar: sång och musik, bildvisning, klädvisning och föredrag.

Gemenskapen inleds med olika gästföreläsare vecka för vecka. I programmet nedan ser du vad som händer den här terminen. Efter föreläsning serveras kaffe med avslutande andakt.

Ålder: Alla åldrar
Dag och tid: Onsdagar kl 14.00-16.00
Plats: Ljungby församlingshem
Fika 25 kr.
Du kan, om du har kyrkbilskort, beställa kyrkbil till samlingarna.

Detta har vi, bland annat,gjort tidigare:

• ”Glömda profiler inom Ljungby kommun”. Föredrag och samtal med Krister Ljungberg.

• Evangelium enligt Astrid Lindgren”. Föredrag med Nisse Norén.

• Monica Z. Föredrag och musik med Hanna Elwe.

• ”Minnen från 41 års prästtjänst” Föredrag med Harald Gustafsson och ett dragspel.

• Musik med Charlotte Polson och Walter Berggren.

• Årlig jullunch i december

Kerstin Blad