Other languages with Google Translate

Leksands Pastorat Besöks- och postadress: Kyrkallén 23, 79331 LEKSAND Telefon: +46(247)80700 E-post till Leksands Pastorat

Gemenskap

Välkommen till Öppet Hus, Grötfrukostar och Stickcafé!

Öppet Hus

Välkommen till våra Öppet Husträffar en tisdag i månaden kl 14.00. Träffarna är för dig som vill fika tillsammans med andra daglediga. Innehållet för träffarna varierar från gång till gång. Det kan vara ren musikunderhållning eller någon gästföreläsare. Ingen anmälan.

Öppet Husträffar
Se webbkalendern. och även våra predikoturer i Magasin Leksand

Stickcafé

Välkommen att sticka med oss för en bättre värld! Vi träffas varannan vecka (jämna veckor) på onsdagar kl 16.00- 18.00 (cirka) i Sockenstugan. Det mesta som produceras säljs eller skänks till olika välgörande ändamål. Ta med eget garn och stickor. Gruppen brukar turas om att ta med fika bröd till kaffet.

Grötfrukostar

Välkommen till en stunds enkel gemenskap för män i Djura!
En onsdag i månaden kl 9.00

Vid frågor ring eller maila Diakon, Johanna Vinter: e-post

mobil  :072-1425472

Fredagsfika för vuxna och barn