Djura sockenstuga
Foto: Ingrid del Castillo

Djura Sockenstuga

Välkommen till Djuras församlingshem gammal som ung! Under sockenstugans tak ryms barn- och ungdomsverksamheten samt verksamhet för daglediga mm.

Öppet hus träff i Djura Sockenstuga

För vuxna , Djura församling

Välkommen till Djura sockenstuga där vi träffas och umgås under olika former.

Barn och Unga i Djura

Djura församling har ett brett utbud för barn i åldrarna 0 upp till 14 år...

Collage kör och musik liv

Kör & Musik, Djura

Djura församling har en vuxenkör och en barnkör. Barnkören träffas i samband med församlingens fredagsfika i sockenstugan.

Adress:
Djura Sockenstuga ,Hedbyvägen 1
793 93 Djura

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa saknar sitt dagliga bröd trots att det produceras tillräckligt med mat i världen. Du kan vara med och förändra det.

En ung tjej kollar in och testar olika bågar på glasögon i en spegel.

Tankar inför helgen

"Det var dags nu. Hon kunde inte dra ut på det längre, den ständiga huvudvärken och alla gånger hon möts av fnissade människor i sin närhet.” Läs prästens tankar inför helgen på Svenska kyrkans bloggportal.

Insatser under året gav resultat

Act Svenska kyrkan har under 2023 genomfört katastrofinsatser i 21 länder och långsiktigt utvecklingsarbete i 25 länder. Läs om hur gåvor och engagemang gjort skillnad i kampen för allas rätt till ett värdigt liv!