Foto: Erika Faxén

Kumla-Tärna-Kila pastorat

SÅNGHÄFTE GOSPEL PÅ STAN - klicka här!

Lördag 26 maj kl 13.00, 13.30 och 14.00 kommer Gospelkören KAOS att sjunga några enklare gospellåtar tillsammans med ALLA intresserade som en del av "Sången ska dundra, vi fyller 100!" Vid pianot sitter Lenne Lehtonen. Vi håller till på Hantverkargatan mitt emot Amaryllis och Ryns skor. Här (och på plats) finns material så att du kan sjunga med!

En ordförandeklubba ligger på ett blankt bord.

Kyrkofullmäktige

Måndag 27 maj kl 19.00 i Tärna bygdegård. Mötet är öppet för alla. Välkommen!

Mikael Johansson, kyrkogårdsvaktmästare

Sedan en tid tillbaka arbetar Mikael Johansson som kyrkogårdsvaktmästare hos oss. Läs mer om Mikael här:

Kumla-Tärnakörens sommarmusik "Blomstertid"

Lördag 1 juni kl 16.00 i Tärna kyrka

Konsert på nationaldagen

Torsdag 6 juni kl 14.00 i Kila kyrka. Efter konserten fortsätter firandet vid hembygdsgården.

2024 Församlingsresa

Följ med på församlingsresan till Folkärna-Säter-Brovallen onsdag 12 juni 2024. Sista anmälningsdag måndag 3 juni.

Karin Degréus blir ny kyrkoherde i Kumla-Tärna-Kila

Vi är väldigt glada att kunna välkomna Karin Degréus som ny kyrkoherde i vårt pastorat.

En färggrann skylt med texten Välkommen till kollo.

Dagkollo för barn i lågstadieåldern

Måndag 15 juli - fredag 19 juli kl 10-14 vid Församlingshuset.

Allsång för alla åldrar

Söndag 21 juli kl 15 vid Kumla hembygdsgård

Kyrkis

Torsdagar kl 09.00-11.00 i Ransta Nästa bygdegård (terminsavslutning 23 maj, terminsstart ht 5 september)

Miniorer

Torsdagar 13.00-15.00 i Ransta Nästa bygdegård (terminsavslutning 23 maj, terminsstart ht 5 september)

Lunch för daglediga

Onsdagar kl 13 (jämna veckor) i Församlingshuset, Kumla kyrkby. Terminsstart 24 januari. Pris: 60 kr.

Eftermiddagskaffe

Onsdagar kl 14.30-16.00 (var fjärde vecka) i Kila prästgård - ingen föranmälan

Öppen kyrka

Kyrkan är öppen för guidning på söndagar kl 12-18 under perioden 7 juli - 4 augusti. Vi bjuder på kaffe och saft med hembakat bröd.

Sommarcafé

Onsdagen den 26 juni kl 14 slår Elvira och Anna upp portarna till årets sommarcafé. Välkommen!

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Bli medlem
Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.