Lerbergets kyrka

Samhället Lerberget har en egen kyrka mitt i byn. Den är bara 40 år gammal så den ser inte riktigt ut som ”en vanlig kyrka”. Den är och har alltid varit en kyrka som sjuder av liv. Många kommer till kyrkan varje vecka för att finnas med i någon eller några av våra många verksamheter eller sjunga i någon av körerna.

Kostnadsfri kyrktaxi

042 - 33 00 00 Begär kyrktaxi, uppge namn och adress samt vart man vill åka. Var ute i god tid, ring inte samma dag. För alla, även de som har färdtjänst.

Bli medlem i Lerbergets kyrka
Ansökan lägerbidrag
Anmälan Körer
Anmälan Testpatrullen - är stängd gruppen är full
Anmälan Jump - är stängd gruppen är full
Anmälan Kids - är stängd - gruppen är full
Anmälan Luciakören - stängd - gruppen är full
Anmälan Konfirmation Konfactive 23 

Barnverksamhet i Lerberget

Det sjuder av liv bland barnverksamheten i Lerbergets kyrka. Den öppna förskolan är öppen två gånger i veckan, det finns minirytmik så väl som olika grupper med olika inriktning. Välkommen!

Ungdom/konfirmation i Lerbergets kyrka

Lerbergets konfirmationsläsning är populär, man läser på vårterminen en gång i veckan och avslutar med ett läger.

För vuxna i Lerbergets kyrka

För vuxna finns det mycket verksamhet! Man kan träffas i olika former av grupper eller lyssna på föredrag på vårt café. Det går också väldigt bra att engagera sig på olika sätt. Välkommen!

Körer och musik i Lerbergets kyrka

Körerna i Lerbergets kyrka är mycket populära. Man träffas varje vecka och övar inför medverkan i olika gudstjänster eller inför olika körevenemang.

På gång i Lerbergets kyrka

Här kan du läsa om större evenemang som är på gång i Lerbergets kyrka.

Mer om Lerbergets kyrka

Att dela tro och liv. Lerbergets kyrka är en samarbetskyrka med EFS. Det innebär att man har en förening i kyrkan som är de som ansvarar för verksamheten. Det är en kyrka med mycket liv!

Här finner du kontaktuppgifter till de som arbetar i Lerbergets kyrka.