Våra ungdomsgrupper

Välkommen att vara med i våra ungdomsgrupper! Här finns tiderna för höstterminen 2020.

På grund av coronaviruset har ungdomsgrupperna varit inställda under vårterminen, men vi hoppas kunna starta upp igen i höst!

Ungdomsgruppen i Mörarp. Bild: Nathalie Nygren

Ungdomsgruppen i Mörarp

När: Varannan onsdag kl. 18–20.30.
Var: Mörarps församlingshem.

Med Mörarps ungdomsgrupp blir ingen onsdag den andra lik! Utmaningar och tävlingar är något som ofta står på schemat, men även små utflykter, bak och filmkvällar hinner vi med! Så välkommen du med till vårt härliga gäng!

Välkommen att höra av dig till ledarna Daniel Hägg och Matilda Lundgren!

Under hösten genomförs aktiviteterna utomhus på grund av coronapandemin.

Daniel Hägg

Mer om Daniel Hägg

Matilda Lundgren

Husmor, Kanslist

Ungdomsgruppen i Ekeby

NÄR: VARANNAN ONSDAG KL. 18–20.30.
VAR: Ekebygården.

I höst startar en ny ungdomsgrupp i Ekeby. Varmt välkommen du som är mellan 14 och 18 år!

På schemat står bland annat utmaningar, tävlingar, små utflykter, bak och filmkvällar.

Välkommen att höra av dig till ledarna Daniel Hägg och Matilda Lundgren!

Under hösten genomförs aktiviteterna utomhus på grund av coronapandemin.

Ungdomsgruppen Gaudium på resa till Irland. Bild: Nathalie Nygren

Gaudium

Gaudium är en grupp för de som börjat gymnasiet och uppåt. Vi träffas en fredag i månaden i varierande lokaler i församlingen. Vi äter tillsammans, hittar på roliga och mysiga saker och i slutet av läsåret brukar vi göra något speciellt, kanske en resa eller något annat kul.

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till Anna Kulle Säfstrand eller Nathalie Nygren.

Välkommen med!

Under hösten genomförs aktiviteterna eventuellt utomhus på grund av coronapandemin.

Anna Kulle Säfstrand

Nathalie Nygren