Våra ungdomsgrupper

Välkommen att vara med i våra ungdomsgrupper!

Ungdomsgruppen i Mörarp. Bild: Nathalie Nygren

Ungdomsgruppen

Med Mörarps ungdomsgrupp blir ingen onsdag den andra lik! Utmaningar och tävlingar är något som ofta står på schemat, men även små utflykter, bak och filmkvällar hinner vi med! Så välkommen du med till vårt härliga gäng!

Välkommen att höra av dig till ledaren Johanna Fransson!

Johanna Fransson

Barn- och fritidsledare (vikarie)

Ungdomsgruppen Gaudium på resa till Irland. Bild: Nathalie Nygren

Gaudium

Gaudium är en grupp för de som börjat gymnasiet och uppåt. Vi träffas en fredag i månaden i varierande lokaler i församlingen. Vi äter tillsammans, hittar på roliga och mysiga saker och i slutet av läsåret brukar vi göra något speciellt, kanske en resa eller något annat kul.

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till Anna Kulle Säfstrand eller Nathalie Nygren.

Välkommen med!

Anna Kulle Säfstrand

Nathalie Nygren

Kropp