Konfirmation 2020–2021

Höstterminen 2020 erbjuder vi tre olika alternativ för konfirmationsläsning, både grupper under terminerna och sommarläsning. Välkommen att anmäla dig!

Konfirmation 2021

Ta chansen! Det enda du riskerar är nya vänner och minnen för livet!

Vad kostar det?
Det är gratis.

Måste jag vara döpt?
Inte för att börja – men för att konfirmeras. De konfirmander som inte är döpta kan bli det före konfirmationen. Du behöver alltså inte vara döpt för att börja konfirmationstiden.

Får jag gå på gudstjänster?
Alla konfirmander går på tio gudstjänster.

Åker vi på läger?
Absolut! Beroende på vilken grupp du väljer får du resa till Amsterdam, vandra i norra Sverige eller prova på olika äventyrsevenemang.

Om covid-19 fortfarande är aktivt 2021 får vi tänka nytt och erbjuda dagsutflykter istället. Vad sägs om att då bland annat åka RIB-båt, cykla på Ven, vara med om turridning på Kullen eller köra vattenskoter?

Hur anmäler jag mig?
OBS! Anmäl dig direkt till ledarna. Bekräftelse på din anmälan får du direkt från ledarna.

Exciting:
Sara Bergström, tel. 070-609 79 36
sara.bergstrom@svenskakyrkan.se

Summertime:
Nathalie Nygren, tel. 070-609 12 21
nathalie.nygren@svenskakyrkan.se

Adventure:
Madeliene Kristensson, tel. 072-543 21 27
madeleine.kristensson@svenskakyrkan.se

För mer information, kontakta:

Anna Kulle Säfstrand

Sara Bergström