Svenska kyrkan i Kind Besöksadress: Klockaregatan 2, 51254 Svenljunga Postadress: Box 109, 51223 Svenljunga Telefon:+46(325)612000 E-post till Svenska kyrkan i Kind

Kyrkokören i Mjöbäck-Holsljunga

Välkommen att sjunga med oss i Mjöbäck Holsljunga kyrkokör. Vi är en blandad kör och vi övar varje onsdag kl.19.00 i Överlida Kyrkas församlingssal eller i Kalvs församlingshem. Kören medverkar vid gudstjänster i våra tre kyrkor Mjöbäck, Holsljunga och Överlida.
Vi har även ett givande samarbete med kören i Kindaholms församling och sjunger tillsammans i bland annat en sommarkonsert och en julkonsert som vi gör i båda församlingarna.
Ring gärna Ann-Christine Aronsson för mer information.

Ann-Christine Aronsson

Svenska kyrkan i Kind