Svenska kyrkan i Kind Besöksadress: Klockaregatan 2, 51252 Svenljunga Postadress: Box 109, 51254 Svenljunga Telefon:+46(325)612000 E-post till Svenska kyrkan i Kind

IRL

(chattspråk) förkortning för In Real Life; i verkliga livet. Torsdagar 18:15-20:30

Möten mellan människor är viktigt oavsett om de sker via skärmar eller IRL. Skillnaden är att, för att du ska utvecklas som människa så är möten med verkliga mycket viktiga.

Möten med människor som andas, som doftar, som rör sig när de skrattar, som är varma när man kramar om dem, som man kan lägga sin arm runt för att trösta och som bara får dig att må bra när ni träffas.

Som ung i Svenska kyrkan så finns möjligheter att göra dessa verkliga möten där du också kan vara dig själv.
Vi träffas i Svenljunga församlingshem efter mässan, förbereder något att äta tillsammans. Sedan gör vi kvällens aktivitet och kvällen avslutas med en kort andakt.

Tid: Torsdagar 18:15-20:30

Facebook IRL Svenljunga