Samtalsmottagningen i kinds pastorat
Foto: Linda Mickelsson /IKON

Kyrkans samtalsmottagning i Kinds pastorat

I olika livsskeden och situationer kan vi alla känna behovet av att ha någon att samtala med. Vi tror att det goda samtalet på olika sätt kan innebära förändring i en människas livssituation, och att få ha någon som vandrar med en bit på vägen. #svenskakyrkanikind

Kyrkans samtalsmottagning

Att tillsammans med någon få sätta ord på och dela det man bär på, kan vara det man behöver i olika skeden av livet.

Kyrkan har som mål att finnas för alla människor och erbjuda samtal i olika former. En möjlighet i det är att vi har en samtalsmottagning i Kinds pastorat.

Inget är för stort eller för smått för att beställa en tid utan det är ditt behov som styr.

Det kan handla om relationer, kriser, sorg, stress, ensamhet, tankar om tro och tvivel eller något annat.
Vi kan erbjuda stödsamtal, krisbearbetning, parsamtal, självård och bikt.

Alla är välkomna oavsett tro eller inte, samt om du är medlem i Svenska kyrkan eller inte.
Samtalen kostar inget och vi har tystnadsplikt.

Vi som arbetar är:
Egbert Schütte, präst
Stina Jutemar, diakon
Kontakt: 0325- 61 20 15

Telefonsvarare som lyssnas av må-fre .

Besöksadress:
Sexdrega Församlingshem