Svenska kyrkan i Kind Besöksadress: Klockaregatan 2, 51254 Svenljunga Postadress: Box 109, 51223 Svenljunga Telefon:+46(325)612000 E-post till Svenska kyrkan i Kind

Hillsång

Hillsång är en kör som har funnits ungefär 20 år. Det började med några sångglada som övade medan våra barn lekte i församlingshemmet i Hillared.

Sen har det rullat på mest i projektform. Men nu då Karins Augustssons tjänst är fokuserad på musik, blir det att vi övar oftare.
Allra helst sjunger vi i Hillared kyrka men vi har varit i Grönahög, Hössna, Kinna och Marstrand också.
Vi sjunger lovsånger, taize, lite gospel och annat fint.
I våras sjöng vi t.ex. tillsammans med Bengt Johansson. Hans finstämda mässmusik "Gå djupare" framförde vi 6 maj 2018.

Är du intresserad av att vara med i Hillsång?
Kontakta Karin Augustsson

Karin Augustsson