I våra kyrkor

Varje vecka finns möjligheten att delta i gudstjänst eller mässa i någon av församlingens kyrkor.

Kävlinge församling har kyrkor i Kävlinge, Södervidinge, Stora Harrie, Lilla Harrie och Virke.  Varje vecka har du möjlighet att delta i någon form av gudstjänst, andakt eller mässa någonstans i församlingen.

Vissa av dessa är återkommande.

Varför inte till exempel väcka onsdagen genom att gå till Gamla kyrkan i Kävlinge?.  Varje onsdag klockan 08.30 hålls en kort mässa, som blir en härlig start för själen.

Ta en titt i kalendern här på hemsidan för att se vad annat som bjuds i våra kyrkor. Gillar du musik?, då har du en mängd tillfällen att bege dig till en kyrka och njuta.

Varmt välkommen!