Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling Webbplats

Viksjö kyrka

Ett rum för både glädje och eftertanke. Träffa andra, möt dig själv! Agrargränd 2, Viksjö.

Viksjö kyrka är den rymliga, ljusa träbyggnaden mitt i Viksjö centrum. Innanför de stora glasfönstren är det högt i tak och gott om plats – för både tystnad och musik, lek och allvar. Det finns utrymme för dig att sitta i lugn och ro med dig själv och Gud när du vill det – på gudstjänster, andakter och konserter, eller närhelst du har vägarna förbi.

Samtidigt finns det alltid en plats för dig i gemenskapen. När du vill prata om det som är svårt och underbart, eller bara vara med andra en stund. När du vill förbättra världen, sjunga i kör, lära dig laga ekologisk mat, veta mer om Bibeln eller leka loss på öppna förskolan. Då finns vi där, för dig och med dig.
Välkommen till oss i Viksjö kyrka!

Följ Viksjö kyrka på Facebook

Veronica Hammar