Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

S:t Lukas kyrka

En öppen och levande kyrka med rötterna djupt i brukssamhället och Bolinderbyn. Svarvargränd 1, Kallhäll.

S:t Lukas kyrka är en öppen och levande gemenskap, med gudstjänster och verksamheter för människor i alla möjliga olika åldrar och livssituationer. En plats för musik, lek och djupa samtal, där du kan tända ett ljus, prata med någon, eller bara sitta ner i stillhet en stund. Du kan också sjunga med i någon av kyrkans fem körer, lära dig sjunga och spela i Kulturverkstan, eller vänta in dig själv på en av våra söndagsretreater.

Du är välkommen när du vill, för att dela samtal, glädje, sorg och andakt. Det är i  gemenskapen vi samlar kraft och hopp för att skapa en bättre värld.

Följ S:t Lukas kyrka på Facebook

Astrid Persson

biträdande kyrkoherde, Prästgården vid Järfälla kyrka, Tf arbetsledare i S:t Lukas kyrka, Präst