Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling Webbplats

Maria kyrka

En frimodig kyrka där hela världen möts. Vasavägen 25, Jakobsberg.

Mitt i Jakobsberg står Maria kyrka med dörren på glänt - en kyrka öppen för en mångfald av åldrar, bakgrunder och övertygelser. När vi öppnar oss för varandras olikheter blir vi starkare, var för sig och tillsammans. Så skapar vi ett hem i världen för oss själva, varandra och andra som behöver det.

I Maria kyrka ryms också Diakonala centret, som har öppet måndag till fredag med aktiviteter, andakter, måltider och möjlighet till samtal och gemenskap.Titta in på en fika eller en stunds andakt, och bli del av en brokig gemenskap av människor med en rikedom av erfarenheter från hela världen!

Följ Maria kyrka på Facebook

Ulrika Ekström