Foto: Dawnyelle Reese / Unsplash

Musik- och dansläger för barn

Häng med på några somriga sång-, spel- och dansdagar, 15-18 augusti i S:t Lukas kyrka. För barn födda 2010-2014.

Gillar du att sjunga, spela eller dansa? Häng med på några somriga lägerdagar!

Under några dagar i S:t Lukas kyrka får du prova på att spela några olika instrument, sjunga och dansa. Vi testar olika stilar inom musik och dans, individuellt och i grupp. Du behöver inte ha några förkunskaper. Under lägret kommer erfarna musik- och danslärare att hålla i undervisningen. Musiken kommer att varvas med pyssel, utelekar och annat kul!

Praktiskt

Ålder för barn födda år 2010-2014
Plats S:t Lukas kyrka i Kallhäll, Svarvargränd 1
Datum och tid 15-18 augusti. Måndag - onsdag kl. 9-16, torsdag kl. 15-18.
Kostnad Lägret kostar ingenting. Lunch och mellanmål ingår (endast mellanmål på torsdagen.)
Anmälan Välkommen med din intresseanmälan i formuläret nedan. Vi hör av oss så snart vi säkrat din plats.

Hör av er till oss om ni har frågor eller funderingar!

Intresseanmälan

Skicka in din anmälan i formuläret nedan! Vi hör oss så snart vi säkrat din plats.