Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

För skolor

Påsk- och julvandringar, Bibeläventyr, julspel och kyrkvisningar. Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter för förskole- och skolbarn, till och med årskurs 7.

Vi samarbetar kring barn och unga med skolor och andra samhällsinstanser i Järfälla på flera olika sätt. Bland annat med Viksjöskolan i projektet Våga, där elever i årskurs 7 regelbundet diskuterar etik och livsfrågor tillsammans med en besökande präst.

Kanske har du någon idé om vad vi skulle kunna tillföra i din skolklass? Vi kommer gärna och pratar med elever och lärare om tro och liv, hopp och förtvivlan, religion och andlighet. Välkommen att höra av dig med dina funderingar!

Jens Alexandersson

Assistent i barn- och ungdomsarbetet, Viksjö kyrka

Direkt: 08 - 580 219 09

Mer om Jens Alexandersson…