Fyra församlingar i samverkan

Välkommen till Högsby Pastorats hemsida! I Högsby pastorat ingår fyra församlingar: Högsby (där Berga och Ruda ingår), Fågelfors , Långemåla och Fagerhult (där Grönskåra ingår). Högsby pastorat har ett arbetslag med omkring 20 personer anställda med olika arbetsuppgifter. Vi har verksamheter som täcker livets alla skeden.  Längst ner på vår sida hittar du vår kalender med gudstjänstschema.

Lediga tjänster.

Nu finns det lediga tjänster ute!

Aktuellt i Pastoratet

Vad händer i våra församlingar?

Öppettider pastorexpedition

Måndagar, onsdagar och torsdagar kl. 10:00-12:00. Tisdagar kl. 10:30-12:30. Tel: 0491-20018