Foto: Alex & Martin

6-12 år

Välkommen till våra barngrupper för barn 6-12 år!

Just nu pågår ingen barnverksamhet pga covid-19

Vi utgår ifrån era intressen. Du är välkommen att prova på!

Vi har två olika grupper som vi kallar Noa och Jona. Oftast är Noa för er som går i
f-klass-åk 3 och Jona för er som går i åk 4-6. Beroende på vilken ort vi har grupper i och utifrån skolans sluttider så kan det se lite olika ut. Aktuell information kan ni se här eller på vår
Facebooksida

NOA

I Noa arbetar vi utifrån ett tema där du får leka, pyssla, spela spel mm. Att samlas till andakt och äta mellanmål gör att vi lär känna varandra på olika sätt. Efter skoldagens slut hämtas barnen vid skolan. Vi går tillbaka med de barn som behöver vara på fritids.

JONA

I denna grupp gör vi ungefär samma som i Noa. Vi arbetar med ett tema, äter mellanmål och har andakt. Vi pratar om aktuella ämnen utifrån ålder och du får vara med och påverka vad vi ska göra.

För mer information ring eller mejla:
Erika Kylén 0513-201 42
Lillemor Andersson 0513-201 24
alt. herrljungabygdens.ungikyrkan@svenskakyrkan.se

Anmälan krävs för deltagande i grupp
Fyll i dina kontaktuppgifter för att anmäla dig till en grupp i Svenska kyrkan i Herrljungabygdens församling läsåret 21/22. Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska. Vi hanterar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen.