Foto: Alex & Martin

6-12 år

Välkommen till våra barngrupper för barn 6-12 år

2020-10-30
Med anledning av striktare rekommendationer från Folkhälsomyndigheten!

Vi kommer tyvärr inte att starta några grupper i Eriksberg och Eggvena under hösten pga rådande pandemi. Har ni anmält ert barn blir ni kontaktade av oss.

Deltar ditt barn i någon annan grupp, kotaktar vi även er.

Vi utgår ifrån era intressen. Du är välkommen att prova på!

Vi har två olika grupper som vi kallar Noa och Jona. Oftast är Noa för er som går i
f-klass-åk 3 och Jona för er som går i åk 4-6. Beroende på vilken ort vi har grupper i och utifrån skolans sluttider så kan det se lite olika ut. Aktuell information kan ni se här, på vår
Facebooksidaeller i Knallebladet.

NOA

I Noa arbetar vi utifrån ett tema där du får leka, pyssla, spela spel mm. Att samlas till andakt och äta mellanmål gör att vi lär känna varandra på olika sätt. Efter skoldagens slut hämtas barnen vid skolan. Vi går tillbaka med de barn som behöver vara på fritids.

F-klass - åk 2
När:
tisdag
Plats: Eriksbergs prästgård

När: torsdag
Plats: Eggvena bygdegård

JONA

I denna grupp gör vi ungefär samma som i Noa. Vi arbetar med ett tema, äter mellanmål och har andakt. Vi pratar om aktuella ämnen för åldern och du får vara med att påverka vad vi ska göra när vi träffas.

Åk 3-5 Annelund/Herrljunga - ca en gång i månaden
När: onsdag kl. 14.00-16.30
Plats: Kyrkans hus, Annelund
Vi hämtar barnen när de slutar på Mörlandaskolan och går till Kyrkans hus i Annelund. Ni hämtar barnen vid Kyrkans hus.

Åk 3-6
När:
tisdag
Plats: Eriksbergs prästgård

När: torsdag
Plats: Eggvena bygdegård

För mer information ring eller mejla:
Erika Kylén 0513-201 42
Lillemor Andersson 0513-201 24
alt. herrljungapastorat.ungikyrkan@svenskakyrkan.se

Anmälan krävs för deltagande i grupp
Fyll i dina kontaktuppgifter för att anmäla dig till en grupp i Svenska kyrkan i Herrljunga pastorat läsåret 20/21. Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska. Vi hanterar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen.