Foto: Alex & Martin

6-12 år

Välkommen till våra barngrupper för barn 6-12 år!

Häng me´gänget

Kyrkans hus, Annelund

Öppet för dig som går i f - klass-åk 6.
Drop-in och drop-ut

Datum: v. 39-47 (ej v. 44) Julfest 29 nov em/kväll (återkommer med tid)
Tid: tisdag kl. 14:30-17:45

Det finns mellanmål, olika aktiviteter inomhus och utomhus och tid för att bara hänga med kompisarna. Vi kommer också ha gemensam samling.

Vi möter upp F - klass - åk 2 utanför Mörlandaskolan 14.00 och går tillsammans till Kyrkans Hus. För detta krävs en anmälan (begränsat antal platser), annars är det drop-in och drop-ut som gäller! För att barnen ska få hämtas på skolan behöver ni som föräldrar informera fritids/skola att vi hämtar dem.

Barn i f - klass - åk 2 hämtas vid Kyrkans Hus i Annelund 16:00. Behöver ditt barn tillbaka till fritids, då kan vi köra tillbaka dem i vår minibuss. Barn i åk 3 och uppåt får gärna hänga kvar till 17.45.

Kyrkans hus, Herrljunga

Öppet för dig som går i f-klass-åk 5.
Drop-in och drop-ut

Datum: v. 39-47 (ej v. 44) Julfest 1 dec em/kväll (återkommer med tid)
Tid: torsdag kl. 14:00-16:15

Det finns mellanmål, olika aktiviteter och tid för att bara hänga med
kompisarna. Vi kommer också ha en gemensam samling.

Vi möter upp F - klass - åk 2 utanför Horsbyskolan kl. 13.30 och går tillsammans till
Kyrkans Hus. För detta krävs en anmälan, annars är det drop-in och drop-ut som gäller!

Barnen hämtas vid Kyrkans Hus i Herrljunga 16:15 eller tidigare.

Anmälan gäller för ht22/vt23. Vill du komma och testa på innan du bestämmer dig kan du skicka ett mejl till oss.

Anmälan krävs för F-klass - åk 2, för att veta vilka vi ska hämta på skolan
Fyll i dina kontaktuppgifter för att anmäla dig till en grupp i Svenska kyrkan i Herrljungabygdens församling läsåret 22/23. Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska. Vi hanterar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen.

Mitt barn får åka med i kyrkans minibuss (gäller barn i Annelund f-klass-åk 2)

Har du övrig information kring ditt barn som kan vara bra för oss att veta, lämnas dessa uppgifter direkt på plats eller till vår e-post.

Lillemor Andersson

Mer om Lillemor Andersson