Herrestads församling

Herrestads församling Besöksadress: KLOCKAREVÄGEN 4, 45175 UDDEVALLA Telefon: +46(522)99850 E-post till Herrestads församling Webbplats

Herrestads församling

Med Jesus i centrum och dig i fokus!

Röstning i Kyrkovalet kan antingen göras på valdagen den 17 september eller i förväg. Klicka här för de datum och tider som gäller i Herrestads församling.

Kyrkovalet i Herrestads församling

Under valdagen den 17 september händer många spännande saker i kyrkan och Skärgården förutom det viktiga Kyrkovalet.

Detta händer på valdagen

Föredrag och lunch för nyblivna pensionärer med komikern och författaren Gunnar Jägberg den 20/9. Föranmälan!

Vem vill bli pensionär?

Under hösten fortsätter Herrestads församling att under tre kvällar sätta fokus på Martin Luther.

Luther fyller fortfarande 500 år

Musikal med Herrestadkören lördagen den 14 oktober kl. 17

Martin Luther, en reformators liv

Musikal med Herrestadkören lördagen den 14 oktober kl. 17

torsdagen den 28/9 kl. 18

Föreläsning för tonårsföräldrar

torsdagen den 28/9 kl. 18

Hur mår dagens unga och kan vi vuxna göra skillnad?

Kvinnofrukost lördagen den 21 oktober kl. 9-11

Hur mår dagens unga och kan vi vuxna göra skillnad?

Gör en volontärinsats bland de äldre i Herrestads församling!

Besöksgrupp

Gör en volontärinsats bland de äldre i Herrestads församling!

En mötesplats för handarbete och gemenskap

Arbetskretsen

En mötesplats för handarbete och gemenskap

Uddevalla kyrka den 14 september kl. 19-21

Tomas Sjödin

Uddevalla kyrka den 14 september kl. 19-21

onsdagar på ojämna veckor

Gemenskapsträffen

onsdagar på ojämna veckor

tisdagar och fredagar. För dig som är hemma med barn och vill träffa andra vuxna

Öppen förskola

Under ett antal år har Herrestads församling valt att på ett särskilt sätt stödja ett projekt i Zimbabwe. Projektet har fått namnet Thusanang och riktar bl.a. in sig på hemsjukvård.

Herrestad stöder Thusanang i Zimbabwe

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.