Några barnhänder målade i olika färger sträcker sig mot himlen.
Foto: Shutterstock

Barngrupper i Tännäs-Ljusnedals församling

Familjecentralen

Varje onsdag förmiddag är alla föräldrar med barn varmt välkomna att umgås & samtala i församlingshemmet. Här finns leksaker för barn i olika åldrar, pyssel om ni har lite äldre barn, och möjlighet att köpa fika för hela familjen. Varje träff inleder vi med en sångstund med gitarrackompanjemang.

På familjecentralen medverkar personal från förskolan, socialtjänsten och vårdcentralen, och Ibland bokar vi även in besök från andra yrkesgrupper. Det är ett bra sätt för både nyblivna och erfarna föräldrar att få information kring föräldraskapet, och att diskutera med andra.

En bebis på golvet tittar på ett gosedjur som föreställer ett får.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Det krävs ingen föranmälan för att gå på familjecentral, och det finns ingen åldersgräns. Är du föräldraledig så är du alltid välkommen att besöka oss tillsammans med ditt/dina barn, och det går så klart bra att besöka oss även redan under tiden som du är gravid!

Plats: Församlingshemmet i Funäsdalen (övervåningen)

Tid: 10:00-12:00

Fika: 20kr för hela familjen

Miniorer & Juniorer

Kyrkans barngrupper äger rum på måndag eftermiddag, varannan vecka i församlingshemmet i Funäsdalen. Vi inleder med andakt & sångstund, sen så är det mellis och pyssel. Medverkar gör alltid kyrkans pedagoger.

En pojke hänger upp färgglada siffror på en tavla på en psalmtavla. Ett släckt elektriskt ljus i förgrunden.
Foto: Anna Braw /Ikon

På miniorerna medverkar barn som går i årskurs 1 och 2, vi hämtar upp dem vid Funäsdalens skola kl. 13.45 och slutar klockan 14.55. Då går vi tillsammans till fritids.

På juniorerna medverkar barn som går i årskurs 3 till 5, de börjar klockan 15.30 och slutar klockan 16.30.

Ett par gånger varje termin så bjuder vi in alla medverkande i barngrupperna till familjegudstjänst! Då sjunger vi tillsammans i kyrkan, och efteråt så bjuds det på fika. I anslutning till fikat anordnar vi ofta pyssel, fiskdamm eller tipspromenad.

Har ni barn som vill vara med på miniorerna eller juniorerna? Skicka er anmälan till någon av pedagogerna på mejl, se kontaktinformation här nedan.