Du behövs!

Inom Svenska kyrkan i Haninge finns flera möjligheter att engagera sig och bidra. Du kan till exempel bli kyrkvärd eller hjälpa till som volontär - med punktinsatser eller löpande volontärhjälp.

Vill du bli volontär?

Svenska kyrkan i Haninge utgör en kreativ miljö där storstad möter landsbygd och olika kulturer möts. Vi träffas i kyrkorna, digitalt och på flera andra mötesplatser som är en källa till kraft och frid mitt i vardagen. Vill du vara med och göra detta möjligt? Du behövs! Välkommen att bli volontär.

Som volontär i Svenska kyrkan i Haninge är du en viktig byggsten. Du är med och utvecklar verksamheten, får lära känna nya människor och får referenser för arbetslivet. Du bidrar med det du kan, så ofta du kan och vill. Allt är frivilligt och du är välkommen att hjälpa till oavsett hur gammal du är.

kontakt

Arbetet med volontärer leds av Zandra Öman, volontärsamordnare i Svenska kyrkan i Haninge. Vid frågor, maila haninge.frivillig@svenskakyrkan.se.

Intresseanmälan

En intresseanmälan är inte bindande. Vi kontaktar dig och går tillsammans igenom hur du kan hjälpa till. Kryssa gärna för de områden du är mest intresserad av, alla uppdrag är lika viktiga!

Välkommen på kvällsträffar för ideella!

Är du eller vill du bli volontär? Då är du välkommen på kvällsträff i S:t Eskils kyrka. Kvällsträffarna är till för att vi ska få samtala över fika, dela erfarenheter och inspireras av varandra. Du binder inte upp dig på något genom att delta på träffarna och allt ideellt arbete är självklart frivilligt! Skicka ett mail om du kommer senast måndagen innan varje träff.

Plats: S:t Eskils kyrka

Tid: Onsdagar kl 16-18.30, start 6/10. För den som sedan vill finns möjlighet att delta i kvällsmässan kl 18.30.

Kontakt: haninge.frivillig@svenskakyrkan.se.