Sockenstugan
Foto: Karl Frank

Hyra Sockenstugan

Sockenstugans lokaler går bra att hyra om du ska ha t.ex ett dopkalas, en minnesstund eller annan festlighet.

Om du önskar hyra Sockenstugan bör du i god tid kontakta församlingsexpeditionen och boka.

Ring 0582-156 90
eller maila på hallsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Du kan välja att hyra heldag eller del av dag. Du kan också välja att hyra enbart vissa lokaler.

I den stora salen går det att möblera för ca 60 personer.

Observera att Sockenstugan har en alkoholpolicy. Dryck får inte överstiga den alkoholhalt som får säljas i allmänhandel.

Välkommen med din bokningsförfrågan.

Fyll i formuläret och skicka in din bokningsförfrågan för hyra av Sockenstugan. Församlingen återkopplar till dig med besked.

Hyra Församlingsgården

Församlingsgården går bra att hyra när du behöver en lokal för t.ex. dopkalas. Eller om du är ett företag eller en organisation som behöver hyra en lokal för föredrag eller konferens?